ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΟΥΝΑΚΗΣ




















Δημήτρης Τσιρουνάκης
Το όνομα δίνεται με επιφύλαξη. Στη ταινία ''Ληστεία στην Αθήνα'' (1969)τα ονόματα που ''πάιζουν''και δεν τα γνωρίζουμε, είναι, Παναγιωτόπουλος Κώστας, και Αγγελής Ε. 
Τον βρήκαμε σε 99
 ταινίες.
Φιλμογραφία
Καλημέρα Αθήνα (1960)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο γαμπρός μου ο δικηγόρος (1962)[καλεσμένος στο γάμο]
Τρίτη και 13 (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο φίλος μου ο Λευτεράκης (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το τυχερό πανταλόνι (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το μεγάλο μυστικό (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το τεμπελόσκυλο (1963)[εργαζόμενος Αυλωνίτη]
Ο δρόμος με τα κόκκινα φώτα (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Οι καθώς πρέπει (1963)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Μικροί και μεγάλοι εν δράσει...(1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το κάθαρμα (1963)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ίλιγγος (1963)[περαστικός]
Το δόλωμα (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο λαγοπόδαρος (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο εμίρης και ο κακομοίρης (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Λόλα (1964)[φυλακισμένος και γκαρσόνι στο καπηλειό]
Οι κληρονόμοι (1964)[περαστικός]
Άλλος για το εκατομμύριο (1964)[πελάτης ξενοδοχείου]
Δίψα για ζωή (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο εαυτούλης μου (1964)[στη τελετή]
Δεσποινίς διευθυντής (1964)[στο εργοστάσιο]
Η σωφερίνα (1964)[στο δικαστήριο]
Η μοδιστρούλα (1964)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Γάμος αλά ελληνικά (1964)]στον αποκριάτικο χορό]
Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα(1965)[στη κηδεία]
Η πικραγαπημένη (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το φυλακτό της μάνας (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Περάστε τη πρώτη του μηνός (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[στο υπουργείο]
Η ζωή μου ανήκει σε σένα (1965)
Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα (1965)[καλεσμένος στο γάμο]
Τα δίκτυα της ντροπής (1965)[ψαράς]
Ο ουρανοκατέβατος (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο νικητής (1965)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965)[καλεσμένος]
Κορίτσια για φίλημα (1965)[ένορκος στο δοκιμαστικό]
Χωρίσαμε ένα δειλινό (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μαζί σου για πάντα (1966)[καλεσμένος]
Ένα καράβι Παπαδόπουλοι (1966)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ραντεβού στον αέρα (1966)[στα αποτελέσματα των καλλιστείων με την Βλαχοπούλου]
Τζένη Τζένη (1966)[κάτοικος χωριού]
Το σπίτι των ανέμων (1966)[κυρ Παναγιώτης]
Οι κυρίες της αυλής (1966)[στο τραπέζι της γειτονιάς]
Ο φόβος (1967)[στο γάμο]
Διπλοπενιές (1966)[μάγειρας]
Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Κατηγορώ την κοινωνία (1966)[ένορκος]
Αντίζηλοι (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Από λαχτάρα σε λαχτάρα (1967)]πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Εκείνος κι εκείνη (1967)[στην ομιλία Ανδρονίδη]
Κατάρα είναι ο χωρισμός (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Μίνι φούστα και καράτε (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)[θεατής παράστασης και ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο σατράπης (1967)]στη φωτογραφία του γάμου με την Καλογεροπούλου]
Συντρίμμια τα όνειρά μας (1967)[διώχνει τον Βοσκόπουλο]
Τα ψίχουλα του κόσμου (1967)[περαστικός]
Τι κι αν γεννήθηκα φτωχός (1967)[στο ρεσιτάλ]
Τρούμπα ΄67 (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης και μουσικός]
Η χαρτορίχτρα (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο γεροντοκόρος (1967)]κ.Κουρκούτης]
Ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα (1967)[πηγαίνει στο νοσοκομείο]
Για ποιον χτυπάει η  κουδούνα (1968)[στη δεξίωση]
Η λεωφόρος του μίσους (1968)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968)[στο τραπέζι του γάμου]
Ο τρελός τά΄χει 400 (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ορκίζομαι είμαι αθώα (1968)[μέλος δικαστηρίου]
Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο (1968)[στο γάμο]
Ο πιο καλός ο μαθητής (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κορίτσια στον ήλιο (1968)[κάτοικος νησιού]
Ένα κορίτσι αλλιώτικο απ΄τ΄άλλα (1968)[έξω από την κλινική στην αρχή της ταινίας]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)[στην ομιλία για την κηδεία του Κωνσταντάρα και καλεσμένος]
Το πιο λαμπρό μπουζούκι (1968)[θεατής στο θέατρο]
Πολύ αργά για δάκρυα (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η λεωφόρος της προδοσίας (1969)[ερευνά το σπίτι του Φούντα]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[γείτονας, πελάτης εστιατορίου και στο διαγωνισμό μαγειρικής]
Η οργή του αδικημένου (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[κάτοικος χωριού και ακροατήριο δικαστηρίου]
Η νεράιδα και το παλικάρι (1969)[στο καφενείο]
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)[στο αεροδρόμιο]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Θέλω πίσω το παιδί μου (1969)[ένορκος]
Ο πρόσφυγας (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Το ανθρωπάκι (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)[θεατής στον διαγωνισμό]
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)[θαυμαστής]
Ληστεία στην Αθήνα (1969)[δίνει το τηλέφωνο στον Τσάγκα]
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[στο γιατρό]
Το...θύμα (1969)[στο σταθμό των λεωφορείων]
Ο θαυματοποιός (1969)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Εν ονόματι του νόμου (1970)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο τρελός της πλατείας Αγάμων (1970)[μουσικός ορχήστρας]
Ο απίθανος (1970)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ώρες αγάπης ώρες πολέμου (1970)[αιχμάλωτος]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)[στο αεροδρόμιο και πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Η κρεββατομουρμούρα (1971)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Οι αμαρτωλοί (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Episis ston 'Gerontokoro' einai o k Kourkoutis