ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΜΙΔΗΣ

Στράτος Ζαμίδης
Φιλμογραφία
Τσαρούχι πιστόλι παπιγιόν (1957)  [υπαρχηγός συμμορίας]
Θέλω να ζήσεις μανούλα (1957)[Αντώνης, φίλος Γιώργου]
Το μυστικό της κατηγορουμένης (1958)
Δράκουλας & Σια (1959)  [Νίκος]
Μπουμπουλίνα (1959)
Ο Γιάννος κι' η Παγώνα (1960)[Δήμος]
Το νησί της αγάπης (1960)  [μυστικός πράκτορας]
Μαύρη Αφροδίτη (1977)
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)  [κύριος γενικός]
Ερωτική έκσταση (1980)
Ερωτικό πάθος (1981)[Χάρης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: