ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΠΗ ΜΟΝΤΑΝΑΡΗ


Πόπη Μοντανάρη
Πέθανε τη δεκαετία του ΄90.
Φιλμογραφία
Ο τσαρλατάνος (1973)
Ένας νομοταγής πολίτης (1974) [γραμματέας]
Μπουζάνκα αλά ελληνικά (1975)
Αλλού παπάς αλλού τα ράσα του (1983)
Ξενοδοχείο Καστρί (1988) 
Αχ αυτός ο άντρας μου  (1989)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειχε πολλες εμφανισεις σε βιντεοταινιες...Τα τελευταια χρονια εμενε στην Κηφισια και πεθανε πολυ νεα απο καρκινο.