ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΗ

Ευτυχία Παυλογιάννη 
Γεννήθηκε το 1897 και εμφανίστηκε ως ηθοποιός από το 1925 με το "Θέατρο Τέχνης" του Σπύρου Μελά. Συνεργάστηκε με διάφορους όπως οι Ελ. Κουκουδάκη, Ν. Ροζάν, Θεοδ. Αρώνης, Ανδρ. Παντόπουλος. Πήρε επίσης μέρος σε παραστάσεις της Εργατικής Εστίας. Το 1940 εμφανίστηκε σε περιοδεία με τον Μίμη Φωτόπουλο, ενώ κατά τη διάρκεια της Κατοχής συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Θεσσαλονίκης.
Φιλμογραφία
Στέλλα Βιολάντη (1931)
Τα τέσσερα σκαλοπάτια (1951)  [κυρά Φρόσω]
Ζαΐρα" (1952)  
Το κλειδί της Ευτυχίας (1953)    [κυρία Κατίνα]
Μαγική πόλις (1954)    [μητέρα του Κοσμά] 
Δούκισσα της Πλακεντίας (1956)
Της τύχης τα γραμμένα (1957)  [ μητέρα του αναβάτη Βασίλη]


Δεν υπάρχουν σχόλια: