ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΚΟΜΠΑΡΣΑ




















































































Κομπάρσα
Μαλλί ''ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ'' !!! Τη βρήκαμε σε 28 ταινίες
Φιλμογραφία
Η θεία μου η χίπισσα (1970)[πελάτισσα ξενοδοχείου]
Η εφοπλιστίνα (1971)[καλεσμένη]
Θύμιος εναντίον Τσίτσου (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο καουμπόυ του Μεταξουργείου (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Μια νταντά και τέζα όλοι (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971)[καλεσμένη γάμου]
Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Μια γυναίκα μια αγάπη μια ζωή (1971)[στον αποκριάτικο χορό και σε άλλο κέντρο διασκέδασης]
Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη (1972)[πελάτισσα εστιατορίου και κέντρου διασκέδασης]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[στο καζίνο]
Απ΄τ΄αλώνια στα σαλόνια (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Με φόβο και πάθος (1972)[ακροατήριο δικαστηρίου και έξω από τη φυλακή]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο αντιφασίστας (1972)[στον Τέρενς Κουίκ]
Δουλικό άμεσης δράσης (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Η προεδρίνα (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Λυσιστράτη (1972)[Αθηναία]
Υβ!...Υβ!...(1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Τι 30...τι 40...τι 50...(1972)[χορεύει στο τέλος]
Ο αισιόδοξος (1973)[πελάτισσα κέντρου διασκεδάσεως]
Η Μαρία της σιωπής (1973) [πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο Αστερισμός της Παρθένου (1973)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο προεστός του χωριού (1973)[κάτοικος χωριού]
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1973)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Όλοι θα ζήσουμε (1974)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Τα χρώματα της ίριδας (1975)[με το πλήθος στη θάλασσα]
Ο Κώτσος στην ΕΟΚ (1980)[στη δεξίωση]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: