ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΚΟΜΠΑΡΣΑ



















Κομπάρσα
Την βρήκαμε σε 48 ταινίες.
Φιλμογραφία
Δοσατζού επιχείρησις γαμπρός (1966))[πελάτισα κέντρου διασκέδασης]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Πυρετός στην άσφαλτο (1967)[έξω από το σπίτι του Φούντα]
Η επιστροφή της Μήδειας (1968)[κάτοικος χωριού]
Ο τυχεράκιας (1968)[κάτοικος χωριού]
Καταραμένη ώρα (1968)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ορατότης μηδέν (1969)
Όταν η πόλις παθαίνει (1969)[στο αγανακτισμένο πλήθος]
Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969)[στο λιμάνι]
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του (1969)[επιβάτης πλοίου]
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[κάτοικος χωριού]
Ο τυχεράκιας (1969)[κάτοικος χωριού]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)[περαστική]
Εν ονόματι του νόμου (1970)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[πρόσφυγας]
Η σκλάβα (1970)[κάτοικος χωριού]
Η ζούγκλα των πόλεων (1970)[στο αγανακτισμένο πλήθος]
Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Οι αμαρτωλοί (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο φαφλατάς (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης δυο φορές]
Η αρχόντισσα του κάμπου (1971)[κάτοικος χωριού]
Ένας ξέγνοιαστος παλαβιάρης (1971)]επιβάτης πλοίου]
Τι έκανες στο πόλεμο Θανάση (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Καυτά ψυχρά κι ανάποδα (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Λυσιστράτη (1972)[Αθηναία]
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)[στο ληξιαρχείο και στο ''θέατρο'' στη γειτονιά]
Ο αντιφασίστας (1972)[κάτοικος χωριού]
Ερωτική συμφωνία (1972)[κάτοικος χωριού]
Αντάρτες των πόλεων (1972)[στο γερμανικό διοικητήριο]
Απ΄τ΄αλώνια στα σαλόνια (1972)[κάτοικος χωριού]
Ο βάλτος (1973)[στην ουρά στην οικοδομική εταιρεία]
Ο προεστός του χωριού (1973)[κάτοικος χωριού]
Ιωάννης ο βίαιος (1973)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο τσαρλατάνος (1973)[στο σταθμό των λεωφορείων]
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)[στη κηδεία]
Όλοι θα ζήσουμε (1974)[στο γάμο]
Η δίκη των δικαστών (1974)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Τα χρώματα της ίριδας (1975)[με το πλήθος στη θάλασσα]
Οι βάσεις και η Βασούλα (1975)[κλαίει για τον Περγιάλη]
Από που πάνε για τη χαβούζα (1978)[κάτοικος Περάματος και πελάτισσα κέντρου διασκεδάσεως]
Τζακ ο καβαλάρης (1979)[στο αεροδρόμιο που υποδέχονται τον Βουτσά]
Γυναίκες στα όπλα (1979)[κάτοικος χωριού]
Ο φαλακρός μαθητής (1979)[φεμινίστρια]
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)[στη τελευταία σκηνή, με το πλήθος]
Γεύση από Ελλάδα (1980)[Γυναίκα Φύριου]
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)[στη συγκέντρωση της Φόνσου]
Άγριες κότες (1981)[με το πλήθος στο βοθροφόρο]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: