ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

ΚΟΜΠΑΡΣΑ















Κομπάρσα
Την βρήκαμε σε 41 ταινίες.
Φιλμογραφία
Δοσατζού επιχείρησις γαμπρός (1966))[πελάτισα κέντρου διασκέδασης]ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ
Η επιστροφή της Μήδειας (1968)[κάτοικος χωριού]
Ο τυχεράκιας (1968)[κάτοικος χωριού]
Ορατότης μηδέν (1969)
Όταν η πόλις παθαίνει (1969)[στο αγανακτισμένο πλήθος]
Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα (1969)[στο λιμάνι]
Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)[κάτοικος χωριού]
Ο τυχεράκιας (1969)[κάτοικος χωριού]
Αυτοί που μίλησαν με τον θάνατο (1970)[περαστική]
Εν ονόματι του νόμου (1970)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[πρόσφυγας]
Η σκλάβα (1970)[κάτοικος χωριού]
Η ζούγκλα των πόλεων (1970)[στο αγανακτισμένο πλήθος]
Αγάπησα μια πολυθρόνα (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Οι αμαρτωλοί (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο φαφλατάς (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Η αρχόντισσα του κάμπου (1971)[κάτοικος χωριού]
Ένας ξέγνοιαστος παλαβιάρης (1971)]επιβάτης πλοίου]
Τι έκανες στο πόλεμο Θανάση (1971)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Καυτά ψυχρά κι ανάποδα (1971)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Ο άγνωστος εκείνης της νύχτας (1972)[πελάτισσα κέντρου διασκέδασης]
Λυσιστράτη (1972)[Αθηναία]
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)[στο ληξιαρχείο και στο ''θέατρο'' στη γειτονιά]
Ερωτική συμφωνία (1972)[κάτοικος χωριού]
Αντάρτες των πόλεων (1972)[στο γερμανικό διοικητήριο]
Απ΄τ΄αλώνια στα σαλόνια (1972)[κάτοικος χωριού]
Ο βάλτος (1973)[στην ουρά στην οικοδομική εταιρεία]
Ο προεστός του χωριού (1973)[κάτοικος χωριού]
Ιωάννης ο βίαιος (1973)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Ο τσαρλατάνος (1973)[στο σταθμό των λεωφορείων]
Ένας νομοταγής πολίτης (1974)[στη κηδεία]
Όλοι θα ζήσουμε (1974)[στο γάμο]
Η δίκη των δικαστών (1974)[ακροατήριο δικαστηρίου]
Τα χρώματα της ίριδας (1975)[με το πλήθος στη θάλασσα]
Τζακ ο καβαλάρης (1979)[στο αεροδρόμιο που υποδέχονται τον Βουτσά]
Γυναίκες στα όπλα (1979)[κάτοικος χωριού]
Ο φαλακρός μαθητής (1979)[φεμινίστρια]
Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι (1980)[στη τελευταία σκηνή, με το πλήθος]
Γεύση από Ελλάδα (1980)[Γυναίκα Φύριου]
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)[στη συγκέντρωση της Φόνσου]
Άγριες κότες (1981)[με το πλήθος στο βοθροφόρο]
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: