ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

ΚΙΜΩΝ ΦΛΕΤΟΣ

Κίμων Φλετός (Φλεμοτόμος) 
Αναγράφεται συχνά λανθασμένα και ως Φλεττός. Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία ως ηθοποιός σε παιδικούς ρόλους. Αργότερα ασχολήθηκε ως τεχνικός σε διάφορες θέσεις, κυρίως ως διευθυντής παραγωγής (4 ταινίες), βοηθός διευθυντή φωτογραφίας (12 ταινίες), αλλά και φροντιστής (3 ταινίες), μοντάζ (3 ταινίες) και ηλεκτρολόγος (1 ταινία).
Φιλμογραφία 
Τελευταία αποστολή (1949)   [ Σπουργίτης]
Αμάρτησα για το παιδί μου (1950)
Ματωμένα Χριστούγεννα (1951)   [Γιωργάκης] 
Νυχτερινή περιπέτεια (1954) 
Ο Γολγοθάς μιας ορφανής (1954)[Νίκος Μερσίνας]     
Καταραμένη ώρα (1968) [γιατρός] 
Ελπίδες που ναυάγησαν (1968)  [διευθυντής κλινικής]
Δάκρυα και διπλοπεννιές (1969)
Πού πας χωρίς αγάπη (1970)
Ένας χίππυς με φιλότιμο (1970)  [αστυφύλακας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: