ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Άρης Δημόπουλος
Ο Άρης Δημόπουλος γεννήθηκε το 1939.  Διέγραψε μια σύντομη πορεία στον κινηματογράφο όπου εκτός από ηθοποιός  ασχολήθηκε ως βοηθός σκηνοθέτη, συνεργαζόμενος κυρίως με τον σκηνοθέτη Γιώργο Παπακώστα. Μάλιστα έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία "Χώμα και αίμα" (1967) ενώ σε όλες τις υπόλοιπες -που συμμετείχε, ήταν βοηθός. Μετά το 1968 χάνονται τα ίχνη του.
Φιλμογραφία
Κάθε λιμάνι και καημός (1964) ([καταστηματάρχης ποδηλάτων) 
Κατατρεγμένοι της μοίρας (1964)
Λολίτες της Αθήνας (1965)                       
Κάνε με πρωθυπουργό (1965)                     
Το συρτάκι της αμαρτίας (1966)                  
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)[Πολ, μέλος σπείρας αρχαιοκαπήλων]ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ  
Χώμα και αίμα (1967)                        
Η ζωή ενός ανθρώπου (1968)                    


Δεν υπάρχουν σχόλια: