ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Χάρης Τρύφωνας
Φιλμογραφία
Ένας άφραγκος Ωνάσης (1969)[υπεύθυνος καζίνο]
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)[στην αρχή τότε που λιποθυμά η Χρονοπούλου]
ΘΒ Επιχείρηση Γης μαδιάμ (1969)[στους εξεταστές πρακτόρων και στην αρχή στην καφετέρια που γίνεται η έκρηξη]
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Η Βαρώνη και ο Προκόπης (1970) [Τζιμ] (ως Χάρης Τρύφων)
Ηδονή και εκδίκηση (1970) [Μάρκος]
Η σάρκα προστάζει (1971)
Ο κύκλος της ανωμαλίας (1971) [Γιώργος Πετρίδης]
Πουλημένες παρθένες (1972)
Κολασμένα καθάρματα   (1972)[Αριστείδης]
Η Αλίκη της σύγχρονης γενιάς (1973)
Οι γυναίκες που ζητούσαν τον έρωτα (1975) [Φαίδωνας]
Κολασμένα νιάτα (1975)
Μαύρη Αφροδίτη  (1977) [Steve]
Ερωτική υπερένταση (1977)[Μπαρμπαρόσα]
Γυμνό φωτομοντέλο  (1978) [Βέρνερ]
Η Μαύρη Εμμανουέλα  (1980) [Mario]  

Δεν υπάρχουν σχόλια: