ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 27 Απριλίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

Γιάννης Αλεξανδράκης
Φιλμογραφία
Ο αδελφός μου ο τρελλάρας / Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966)
Βυζαντινή ραψωδία  (1968)
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)
Εθελοντής στον έρωτα (1971) [υπάλληλος]
Οι ομοφυλόφιλοι (1988)
Η μάνα της φόνισσας (1989)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122488038477237&set=a.109596373099737.1073741828.100021481249834&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: