ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ

Αντώνης Κατσαρής
(Αντώνης Κατσαρίδης). Γεννήθηκε στην Γιαλούσα Αμμοχώστου το 1943. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Αθηνών   και στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης - Κουν και αποφοίτησε το 1965.   
Φιλμογραφία
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)
Οικογένεια Χωραφά (1968)
Η σφραγίδα του Θεού (1969)
Το κορίτσι του 17 (1969)
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Δολοφονήστε τον Μακάριο (1975)
Η χρυσομαλλούσα (1978)
Ταξίδι στην πρωτεύουσα (1982)
Στη ζούγκλα της Αθήνας  (1982)
Ο τσιγγάνος  (1984)
Ο κλοιός (1987)[ταγματάρχης Μαραβίτσας]
Τεριρέμ   (1987)
Στη σκιά του φόβου (1988)
Κόκκινη μαργαρίτα (1990)
Τα σημάδια της νύχτας (   1990)
Μικρό έγκλημα   (2008) [Ζαχαρίας Καραγιάννης]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=173298103031494&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια: