ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ

Δημήτρης Μολυβιάτης
Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1971.
Φιλμογραφία
Υποβρύχιον Παπανικολής (1971)
Η ηλιογέννητη (1971)
Επικίνδυνοι εραστές (1972)
Βρώμικη παρθένα (1975)
Απίθανοι αλλοιώτικοι κι ωραίοι .... (1981)
Πάμε για... καφέ;! (1981)
Γύφτικη κομπανία (1983)
Και κλάααμα... στα σχολεία (1984)

Δεν υπάρχουν σχόλια: