ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Βασίλης Γεωργιάδης
Φιλμογραφία
Η παιχνιδιάρα (1967)
Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι (1967)[Μήτσος ναύτης]
Καπετάν φάντης μπαστούνι (1968)
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968)
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)
Το λεβεντόπαιδο (1969)
Μαντώ Μαυρογένους (1971)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=211617345866236&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμμετείχε και στην ταινία <>.Υποδυόταν το φίλο του πλούσιου νεαρού εφοπλιστή (ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΠΡΙΟΛΑΣ) στο νυχτερινό κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

Η ταινία στο πιο πάνω σχόλιο είναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΩΡΑ 07:30.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης έχω ανακαλύψει ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης λαμβάνει μέρος και στην ταινία ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ.