ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΤΙΚΑ

Μαρία Μαρτίκα
Γεννήθηκε το 1932.Αποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Θεάτρου τέχνης ''Κάρολου Κουν'' το 1961.
Φιλμογραφία
Ιστορία μιας ζωής (1965) [Καίτη]
Μια τρελή τρελή οικογένεια (1965)[Μαίρη]
Η θεία μου η χίπισσα (1970)
Μια Ελληνίδα στο χαρέμι (1971) [πελάτισσα μέντιουμ]
7 χρόνια γάμου (1972) [Λουκία]
Ναι μεν, αλλά... (1972) [Όλγα]
Το προξενιό της Άννας (1972) [Καίτη Μανωλοπούλου]
Υβ! Υβ! (1972) [Υβόννη Υβάκη]
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973) [Ματίνα Ζεβεδαίου]
Στα δίχτυα της αράχνης (1973) [Μαρία Αλγερά]
Τον αράπη κι’ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!.. (1973) [Άννα Γιαπαχάκη]
Τα λιονταράκια (1974) 
Η ώρα του λύκου (1979) 
Πέτρινα χρόνια (1985) [Ευτυχία Υφαντή]
Τα παιδιά της Χελιδόνας (1987)
Εφάπαξ (2001) [Κούλα]
Λίστα γάμου (2006) [πεθερά Μαργαρίτη]

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αποφοίτησε απο τη Δραματική Σχολή Κάρολου Κουν το 1961.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια του Θεόδωρου Έξαρχου η Μαρία Μαρτίκα γεννήθηκε το 1932.