ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΙΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Καίτη Μητροπούλου
Ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Συνεργάστηκε επί 30 χρόνια με το ΚΘΒΕ με πρώτη συνεργασία στην παράσταση "Εκκλησιάζουσες" το 1969 του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου και τελευταία στο έργο "Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας" το 1999 του Φρήντριχ Ντύρρενματ σε σκηνοθεσία Εύη Γαβριηλίδη. Πέθανε τον Ιούλιο του 2014.
Φιλμογραφία
Ο ανήφορος (1964)
Ο νικητής (1965)
Το Μυστικό μιας Μητέρας (1966)
Σ`Εχω Πάντα στην Καρδιά μου (1967) [Ρένα]  
Κουρέλι της ζωής (1969)
Μάης (1976)
ΦΩΤΟ ΑΠΟ http://www.ntng.gr/
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ www.retrodb.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ηθοποιός με μακρόχρονη πορεία στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος