ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΝΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

Άννα Ραυτοπούλου
Γεννήθηκε το 1916 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Μέλος του Σ.Ε.Η από το 1936. Σύζυγος του Θάνου Κωτσόπουλου. Από το 1951 έως το 1966 έλαβε μέρος σε 37 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Φιλμογραφία
Παιδιά της Αθήνας (1947)[Καλλιρόη, σύζυγος Γιώργου Μακρίδη]
Ο μεθύστακας (1949)
Μια νύχτα στον Παράδεισο (1951) [Κα Δαμιανού]
Ο φαταούλας (1952)[Αρετή]
Όνειρα κοριτσιών (1953)
Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ (1959)
Σαρακατσάνισσα (1959)[Κατερίνα, σύζυγος Στέφου Τσεκούρα]
Καραγκιόζης, ο αδικημένος της ζωής (1959)
Ο ξένος της νύχτας (1960)[σύζυγος κυρ Νικολού, μητριά των παιδιών του] 
Ο Λέων της Σπάρτης (1962) [Toris]
Une balle au coeur (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: