ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΙΚΗ ΔΑΛΑΚΟΥ

Κική Δαλάκου
Φιλμογραφία
Κάλλιο πέντε και στο χέρι (1965)
Κρίμα... το μπόι σου (1970)
Ο Θανάσης η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα (1970)
Ο τρελός της πλατείας αγάμων (1970)
Ο παιχνιδιάρης (1970)
Ένα αγόρι... αλλοιώτικο απ’ τ’ άλλα (1971)
Ζήτημα ζωής και θανάτου (1973)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979) [Ασπασία]

Δεν υπάρχουν σχόλια: