ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Άση Μιχαηλίδου
Φιλμογραφία
Αλλού τα κακαρίσματα... (1960)
Η κυρία δήμαρχος (1960)
Βοήθεια... με παντρεύουνε! / Οικογένεια Παπαδόπουλου (1961) [Παγώνα]
Ήρθες αργά (1961)
Τα δίχτυα της ντροπής (1965)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)[Λέλα]
Πονηρός πράκτωρ Καραγκιόζης (1966)
Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων (1967) [Μέλπω]
Θύελλα στο σπίτι των ανέμων (1968)[Μέλπω]

Δεν υπάρχουν σχόλια: