ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Μαρία Παλαιολόγου
Φιλμογραφία
Οχυρό 27 (1948)
Κυνηγώντας τον έρωτα (1956)
Μπετόβεν και μπουζούκι (1965)[μαθήτρια Σταυρίδη]
 Δόκτωρ Ζι-Βέγγος (1968)
Ο μαχαραγιάς (1968)
Τρελλός παλαβός και Βέγγος (1968)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Ο θείος μου ο Ιπποκράτης (1972)
Πως καταντήσαμε Σωτήρη (1972)
Αν ήμουν πλούσιος (1972)
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981)
Όταν οι ρόδες χορεύουν (1984)
Άλλος για τον Παράδεισο (1984)
Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω!.. (1984)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)
Αναρχικές καλόγριες (1986)
Αδελφή μου.. αγάπη μου / Ο άσωτος (1987)
Κλεφτρόνι και τζέντλεμαν (1987)
Έλα ν' αγαπηθούμε (1987)
Ο κόμης... Τσάκωνας (1990)

1 σχόλιο:

nektarios είπε...

Συμμετείχε στην ταινία ''Μπετόβεν και μπουζούκι''- μαθήτρια του Σταυρίδη- και σε κάποιο επεισόδιο της κωμικής σειράς ''Κωνσταντίνου και Ελένης''.