ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΜΟΝΗΣ

Κώστας Πομόνης(Πομώνης)
Ηθοποιός του μουσικού θεάτρου. Γεννήθηκε στη Ρωσία 1888 και πρωτοεμφανίστηκε στο ελληνικό θέατρο το 1921 και αφοσιώθηκε στην οπερέτα και την επιθεώρηση. Υπήρξε διοικητικός υπάλληλος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στο Άρμα Θέσπιδος. 
Φιλμογραφία
Φίλησε με Μαρίτσα (1931)
Οι απάχηδες των Αθηνών (1930)
Παιδιά της Αθήνας (1947)
Μια ζωή ξαναρχίζει (1947)
Οι απάχηδες των Αθηνών (1950)
Ματωμένα Χριστούγεννα (1951) [γιατρός]
Τα τέσσερα σκαλοπάτια (1951)
Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται (1953)[στρατηγός]
Νυχτερινή περιπέτεια (1954)
Στέλλα (1955)[πατέρας του Αλέκου]
Ιστορία μιας κάλπικης λίρας (1955)
Δολλάρια και όνειρα (1956)
Ο ζηλιαρόγατος (1956)[Πίπης Πιπινόπουλος, σταφιδέμπορος]
Τζιπ περίπτερο κι αγάπη (1957)[Αθανασέας]

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ηθοποιός του μουσικού θεάτρου. Γεννήθηκε στη Ρωσία 1888 και πρωτοεμφανίστηκε στο ελληνικό θέατρο το 1921 και αφοσιώθηκε στην οπερέτα και την επιθεώρηση. Υπήρξε διοικητικός υπάλληλος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και στο Άρμα Θέσπιδος.

panost