ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΜΠΕΜΠΑ ΜΩΡΑΙΤΟΠΟΥΛΟΥ


Μπέμπα (Μπέμπυ - Γλυκερία) Μωραϊτοπούλου
Γεννήθηκε το 1925.  Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, όπου αρίστευσε. Μετανάστευσε στην Αφρική (1967-1978). Μέλος του Σ.Ε.Η από το 1945.
Φιλμογραφία
Ένα βότσαλο στη λίμνη (1952)
Σάντα Τσικίτα (1953)
Όνειρα κοριτσιών (1953)
Δολάρια και όνειρα (1956)
Η Νάνσυ την... ψώνισε! (1960)[Ασπασία Κομπορόζου-μητέρα Βασίλη]
Λαφίνα (1962)
Τα παλιόπαιδα (1963)
Βάνα (1965)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπέμπυ,αγαπημένη μας, σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας