ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

ΣΠΥΡΟΣ ΡΟΣΑΝΟΣ


Σπύρος Ροσάνος (Ρωσσάνος)
Κομπάρσος.
Φιλμογραφία
Δύσκολοι δρόμοι (1965)
Ήρωες (1966)
Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης (1966)[καλεσμένος στον αρραβώνα]
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)
Η βουλευτίνα (1966)
Ο μόδιστρος (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Καλώς ήλθε το δολάριο (1967)[στο σφαιριστήριο]
Πατέρα κάτσε φρόνιμα (1967)[στα μπουζούκια αλλά και στο μαγαζί με ξένη μουσική]
Εκείνος κι εκείνη (1967)[καλεσμένος]
Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας (1967)[χορεύει με τους Charms και πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Για την καρδιά της Ωραίας Ελένης (1967)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Ο Ρωμιός έχει φιλότιμο (1968)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Τα δυο πόδια σ΄ένα παπούτσι (1969)[πελάτης μπαρ με ξένη μουσική]

Δεν υπάρχουν σχόλια: