ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

ΒΙΚΥ ΠΑΠΠΑ

Βίκυ Παππά
Γεννήθηκε το 1947. Ηθοποιός του Μουσικού θεάτρου και τραγουδίστρια. Ήταν παντερμένη με τον Σάκη Τσολακάκη.
Φιλμογραφία
Κορόιδο γαμπρέ (1962)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)[επιβάτης στο πειρατικό ταξί]
Τα Χριστούγεννα του αλήτη (1962)
Οι κατεργάρηδες (1963)
Σε ποιον να πω τον πόνο μου (1964)
Ο μεγάλος όρκος (1965)
Εισπράκτωρ 007 (1966)
Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης / Η Κλεοπάτρα εν δράσει (1966)
Οι στιγματισμένοι (1966)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)
Η βουλευτίνα (1966)
Κοκοβιός και σπάρος στα δίχτυα της αράχνης (1967)
Σαπίλα και αριστοκρατία (1967)
Ο γεροντοκόρος (1967)[τραγουδά με τον Καζαντζίδη]
Για μια τρύπια... δραχμή (1968)
Τα ομορφόπαιδα!.. (1971)
Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει (1971)[στο φωτογραφείο του Χατζηχρήστου]
Άγουρη σάρκα (1974) [Ντίνα]
Τζακ ο καβαλάρης (1979) [Κλεονίκη]
Οι κομάντος με τα μανούλια (1982)[Αννέτα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: