ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΟΥ
























Ευτυχία Παρθενιάδου
Γνωστή κομπάρσα.Τη βρήκαμε σε 56 ταινίες.
Φιλμογραφία
Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας (1958)[πελάτισσα ανθοπωλείου]
Δουλειές με φούντες (1959)[γειτόνισσα που λέει τον καφέ]
Ο θείος από τον Καναδά (1959)[νοικάρισσα]
Λύγκος ο λεβέντης (1959)
Πλούσιοι χωρίς λεφτά (1960)[στον τηλεφωνικό θάλαμο]
Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα (1960)[στο σταθμό του τρένου]
Μυρτιά (1961)[κάτοικος χωριού]
Σαπφώ η λεσβία (1961) 
Ο θάνατος θα ξανάρθει (1961)[επιβάτης λεωφορείου]
Ο κατήφορος μιας ορφανής (1962)
Ο Δήμος από τα Τρίκαλα (1962)[επιβάτης λεωφορείου]
Οι υπερήφανοι    (1962)
Η ελληνίδα κι ο έρωτας (1962)
Εξομολόγηση μιας μητέρας (1962)[γειτόνισσα]
Ψηλά τα χέρια Χίτλερ (1962)[μητέρα Καλαντζοπούλου]
Όταν λείπει η γάτα (1962)[γειτόνισσα Αυλωνίτη]
Θρίαμβος (1962)[στο θέατρο]
Ανήσυχα νιάτα (1963)[πελάτισσα λαικού κέντρου]
Η βαλίτσα με το πτώμα   (1963)[καθαρίστρια]
Ίλιγγος (1963)[φυλακισμένη]
Μάνα γιατί με γέννησες (1963)[στη κηδεία]
Οι κολασμένοι (1964)[κάτοικος χωριού]
Νιάτα στο πεζοδρόμιο (1964)[στην αίθουσα του δικαστηρίου]
Σπαραγμός (1965)[στο δικαστήριο]
Χωρισμός (1965) 
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)[στο γλέντι]
Ρημαγμένο σπίτι (1965)[θεία Ευτυχία]ΩΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΟΥ
Το μπλόκο (1965)[κάτοικος περιοχής]
Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα (1965)[στη κηδεία]
Τα δίκτυα της ντροπής (1965)
Μοντέρνα Σταχτοπούτα (1965)[γειτόνισσα]
Οι εχθροί (1965)[γειτόνισσα]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[κάτοικος χωριού]
Αδικία (1966) [γειτόνισσα-φίλη Παπούλια]
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)[κάτοικος χωριού]
Επιχείρηση όρμα χοντρέ (1966)[γιαγιά Λυκιαρδόπουλου]
Ο φόβος (1966)[κάτοικος χωριού]
Ο κατήφορος μιας ορφανής (1966)
Πρόσωπο με πρόσωπο (1966)[καθαρίζει ένα αυτοκίνητο]  
Ο κατατρεγμένος (1966)[εργάτρια στη γιορτή]
Έρωτας στην καυτή άμμο  (1966)  [Αννίκα]
Ο δραπέτης (1967)
Άδικη κατάρα (1967)[πωλήτρια λουλουδιών]
Ο εμποράκος (1967)
Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)[μαζί με την Μαυροπούλου στην εκκλησία]
Βοήθεια ο Βέγγος φανερός πράκτωρ 000 (1967)[χαμογελάει στον Βέγγο στον οίκο μόδας] 
Αν όλες οι γυναίκες του κόσμου (1967)[κάτοικος χωριού]
Ο προδότης (1967)  
Γοργοπόταμος (1968)
Καρδιά που λύγισε από τον πόνο (1968)[στη παραλία]
Επιχείρηση Απόλλων (1968)[γυναίκα που κάνει ώτο-στοπ]
Για μια τρύπια δραχμή (1968)[θεατής στον κινηματογράφο]
Γυμνοί στο δρόμο (1969)[γειτόνισσα]
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)[της ξεγεννάει την αγελάδα ο Βουτσάς]
Η θεία μου η χίπισσα (1970)[γειτόνισσα Βλαχοπούλου]
Δεν υπάρχουν λιποτάκτες (1970)[στο γάμο]
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[πρόσφυγας στο ποτάμι]
Η ζούγκλα των πόλεων (1970)[στο πλήθος]

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχει παίξει και στην ταινία "Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά". Είναι η γιαγιά που της ξεγεννάει την αγελάδα ο Βουτσάς.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης στήν ταινία ΝΙΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (1964)(στήν αίθουσα του δικαστηρίου)

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίζεται επίσης στην ταινία "Βοήθεια ο Βέγγος φανέρος πράκτωρ 000" στη σκηνή με την πασαρέλα στον οίκο μόδας. Είναι η γιαγιά που χαμογελάει στο Βέγγο.