ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΡΛΟΥ

Κατερίνα Μπουρλού
Γεννήθηκε 1948 στη Νέα Υόρκη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Πέθανε το 2005.
Φιλμογραφία
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)[Ελένη]
Ορατότης μηδέν (1970)
20 γυναίκες κι εγώ (1973)
Ο θίασος (1974)
Κραυγή γυναικών  (1978)
Στο δρόμο του Θεού (1982) 
Η κυρία Κούλα (1983)  

Δεν υπάρχουν σχόλια: