ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

ΛΙΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Λίνα Λαμπράκη
Γεννήθηκε 1932 στην Κομοτηνή και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου. Καλλιτεχνική διευθύντρια και σκηνοθέτις στη Θεατρική Ομάδα Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης (1982-1987). Δίδαξε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (1978-1997, όπου σκηνοθέτησε διάφορα έργα για τις διπλωματικές εξετάσεις των σπουδαστών), στη Δραματική Σχολή Παράγκα του Στ. Αμανατίδη και στο Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1996-1997). Μέλος της Αντιπροσωπευτικής Επιτροπής Σ.Ε.Η. στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (178-1980). Μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (1981-1983). Υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (1989-1990). Πέθανε στις 27 Απριλίου 2013.
Φιλμογραφία
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Μεγάλες αγάπες (1968)
Τρικυμία μιας καρδιάς (1969)
Όταν ήμουν 16 χρονών  (1970)
Το χρονικό μιας Κυριακής (1975)
Σόνια (1980)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πεθανε στις 27/04/2013 σε ηλικια 78 ετων