ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΡΗΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ

Χάρης (Χαρίλαος- Χαράλαμπος) Πισιμίσης
Γεννήθηκε 1940 στον Άγιο Ιωάννη Γορτυνίας και σπούδασε στη Θεατρική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου. 
Φιλμογραφία
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα (1969)
Ένας άνδρας με συνείδηση (1969)
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα (1969)
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969)
Η μεγάλη Ανάσταση (1969)
Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Ώρες αγάπης ώρες πολέμου (1970)
Κρανίου τόπος (1973)
Ελευθέριος Βενιζέλος (1980) 
Ο Μεγαλέξανδρος (1980) 
Δραπέτες του ονείρου (1981)
Ταξίδι στην πρωτεύουσα (1982)
Το παιδί του ήλιου (1983)     

Δεν υπάρχουν σχόλια: