ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

ΧΑΡΗΣ ΝΑΖΟΣ


Χάρης Νάζος
Γεννήθηκε 1937 στον Πειραιά και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη. 
Φιλμογραφία
Αρπαγή της Περσεφόνης  (1956)  
Ένας ιππότης με... τσαρούχια (1968)
Ο απίθανος (1970)
Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη (1972)[Γεράσιμος]
Ο αντιφασίστας (1972)
Έγκλημα στο Καβούρι (1974)
Επαγγελματίες ρεμάλια (1976)
Χάππυ νταίη  (1976)
Ελευθέριος Βενιζέλος 1910-1927 (1980) [μέλος θιάσου]
Πάτερ Γκομένιος (1982)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Παπαδίστικη Κομπανία (1983) Ηθοποιός
Εθνική παπάδων (1984)
Και αυτός... το βιολί του / Αν ήταν το βιολί πουλί (1984)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο   (1985)
Η σεξουάλα (1986)
Ράκος νο 14 και ο πρώτος μπουνάκιας (1986)
Ακροπόλ (1995)
Βασιλική (1997) [Σεραφείμ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: