ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΕΚΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ


Αλέκος Πετρίδης
Φιλμογραφία
Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969)
Η οργή του αδικημένου   (1969)
Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970)
Έμπαινε Μανωλιό (1970)
Νά΄τανε το 13 νάπεφτε σε μας! (1970)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971)
Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους (1971)
Η προεδρίνα (1972)
Ο άνθρωπος που γύρισε από τη ζέστη (1972)
Ο αντιφασίστας (1972)
Τον αράπη κι’ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!.. (1973) [ντετέκτιβ]
Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980)
Το παζάρι (1983)
Η ζωή με τον Άλκη (1988)
Ολέθριος έρωτας (1989)
Η καρδιά του πατέρα (1990)
Ο ψύλλος (1990)
Ο Τζώνυς Κελν κυρία μου (1991)  

Δεν υπάρχουν σχόλια: