ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

ΡΕΝΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ

Ρένα Κοσμίδου
Φιλμογραφία
Δάσκαλε τι δίδασκες; (1983)
Μπουζανικά αλά... Ελληνικά! (1975) [Αφροδίτη]  
Λεσβιακός Αύγουστος (1974)[Χριστίνα]
Σεξομανία (1974) [Πόπη]
Δαίμονες της βίας και του σεξ (1973) [Μάγδα]
Ερωτομανείς (1973) [Άννα]  
Ζήτημα ζωής και θανάτου (1973)    
Αμαρτωλές σχέσεις (1972)     
Στον ίλιγγο της αμαρτίας (1972)     
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)  [Λίζα Νικολάου]  
Ερωτομανείς  (1971) [Άννα]
Η ιδιωτική μου Ζωή  (1971) [Νίκη]  
Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971)     
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971) 
Αδιέξοδο (1970) [Άννα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: