ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

ΛΙΛΙΑΝ ΣΟΥΡΤΖΗ

Λίλιαν (Λίλια ή Ευαγγελία) Σουρτζή
Γεννήθηκε το 1943.Ξεκίνησε την καριέρα της το 1960 από το θίασο Μαίρης Αρώνη και συνέχισε με τους θιάσους Αναλυτής-Ρηγόπουλου, Μαρίκας Νέζερ και Νίκου Αθερινού, αλλά τελείωσε μάλλον πρόωρα αφού μετά το 1966 η πορεία της χάνεται.
Φιλμογραφία
Ο παλληκαράς (1961)
Η νύφη τό σκασε... (1962)
Ταξίδι (1962) [Ως Σούρτζη]
Αμόκ (1963)
Χωρίς ταυτότητα (1963)[νοσοκόμα ΩΣ ΜΑΡΘΑ ΣΟΥΡΤΖΗ]
Έκλεψα τη γυναίκα μου (1964)
Διαζύγιο αλά ελληνικά (1964) 
Η βίλα των οργίων (1964) [Ουρανία]
Ιστορία μιας ζωής (1965)[υπηρέτρια που ψάχνει για δουλειά]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[υπηρέτρια]
Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι (1966)

Δεν υπάρχουν σχόλια: