ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

ΣΕΒΑΣΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σεβασμία Παναγιωτοπούλου
Φιλμογραφία
Μαρία Πενταγιώτισσα (1957)
Το αγρίμι (1960)[κυρά Νίτσα]
Μυρτιά (1961)
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Στέγνωσαν τα δάκρυά μας (1961)
Δουλειές του ποδαριού (1962)
Γαμπρός για κλάματα (1962)
Οι αετονύχηδες / Μη βαράτε όλοι μαζί (1962)
Σκάνδαλα στο νησί του έρωτα (1963)
Μας κρύβουν τον ήλιο (1963)
Τερέζα (1963)
Η καρδιά της μάνας (1963)
Το φυλαχτό της μάνας (1965)
Βάνα (1965)[ΩΣ ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ]
Η βουλευτίνα (1966)
Λουίζα (1966) [από αυτήν νοίκιασαν το σπίτι στη Φιλοθέη για την Λουίζα]
Από λαχτάρα σε λαχτάρα (1967)
Ουδείς αναμάρτητος (1967)
Ο φιγουρατζής  (1968)
Ο παλιάτσος (1968)[στην επίδειξη]
Λάουρα (1968) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: