ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

ΤΑΣΟΣ ΔΑΡΕΙΟΣ


Τάσσος (Τάσος) Δαρείος (Δαρίος)
Τάσος Δαριώτης
Γεννήθηκε το 1916. Ηθοποιός της πρόζας που έγινε μέλος του Σ.Ε.Η. ΤΟ 1935.
Φιλμογραφία
Μαρία Πενταγιώτισσα (1957)
Μόνο για μια νύχτα (1958)[πελάτης Άννας-φεύγουν παρέα από το καμπαρέ]
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)
Το τρελοκόριτσο (1958)
Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας  (1958) 
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958)
Μπουμπουλίνα (1959)
Ναυάγια της ζωής (1959)
Νταντά με το ζόρι (1959)[κ. Στρατίδης]
Το νησί της αγάπης (1960)
Συνοικία το «όνειρο» (1961)
Ο λουστράκος   (1962)[αστυνομικός]
Το ημερολόγιο της κατοχής (1962)
Θρίαμβος (1962)
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)[σταθμάρχης σταθμού Λάρισας]
Η κραυγή μιας αθώας (1969)
Φίλησέ με πριν φύγεις για πάντα (1969)
Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου (1969)
Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα (1970)
Το παιδί της μαμάς  (1970) 
Μια ζωή χωρίς αγάπη (1970)
Αλαλούμ (1982)

Δεν υπάρχουν σχόλια: