ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΠΑΡΙΣ ΠΑΠΗΣ

Πάρις (Παρασκευάς) Παπής
Γεννήθηκε το 1906. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1935.
Φιλμογραφία
Δυο κόσμοι (1949)
Ορκίστηκα εκδίκηση (1952)[στο κοσμικό κέντρο καθήμενος εκ δεξιών της Μίκας κι απέναντι από τον Σπύρο Φόρνεζη]
Μπροστά στο Θεό (1953)
Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι του γηπέδου (1956)
Η καφετζού (1956)[πελάτης κέντρου διασκέδασης]
3 τρελλοί ντετέκτιβς (1957)
Μαρία Πενταγιώτισσα (1957)
Συγχώρεσε με παιδί μου (1957)
Μανούλα θέλω να ζήσεις (1957)
Μπαρμπα Γιάννης ο κανατάς (1957)
Αδέκαροι ερωτευμένοι (1958)[πολύ βιαστικός επιβάτης ταξί που έρχεται σε προστριβή με τον Αριστοτέλη]
Δύο αγάπες δύο κόσμοι (1958)
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση (1958)
Το τρελλοκόριτσο (1958)
Κέφι γλέντι και φιγούρα (1958)
Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός (1959)[φίλος Γιώργου και κουμπάρος στο γάμο του με τη Μπούλη]
Επιστροφή απ' το μέτωπο (1959)
Η Λιλή και ο μουρντάρης (1959)
Όσο υπάρχουν γυναίκες (1959)[Θρασύβουλος Περικοκλάδας, μετανάστης που επέστρεψε από το Ντητρόιτ στο Χασοχώρι]
Λαός και Κολωνάκι (1959) [Πινέλος]
Ψιτ... κορίτσια! (1959)
Οι δοσατζήδες (1959) [αστυνομικός]
Ποτέ την Κυριακή (1960)[θεατής της ''Μήδειας'' στην Επίδαυρο]
Ερόικα (1960)
Στην Κύπρο, άρχισε η αγάπη μας (1960)
Το γυμνό μοντέλο (1960)
Ήρθες αργά (1961)
Ο γαμπρός μου, ο δικηγόρος! (1962)[στο κουρείο]
Οι άσσοι της τράκας (1962)
Αμαρτωλες (1962)[πελάτης μαντάμ Ρίτας(χοντρός)]
Τα Χριστούγεννα του αλήτη (1962)
Κατηγορούμενος... ο έρως (1962)
Οι κατεργάρηδες (1963)
Οι δυο αλεπούδες (1963)
Τερέζα (1963)
Μονεμβασιά (1964)
Με λύγισε η φτώχεια (1964)[συμβολαιογράφος]
Όταν η μοίρα προστάζει (1964)
Και οι... 14 ήταν υπέροχοι! (1965)
Στοργή (1965)
Βάνα (1965)
Το φυλαχτό της μάνας (1965)
Η πικραγαπημένη (1965)
Πρόσωπο με πρόσωπο (1966)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)
Η λεωφόρος του θανάτου (1966) [(;) Ματθαίου]
Ησαΐα χόρευε (1966)
Πάρε κόσμε (1967)
Πειραιάς ώρα 07.30 (1967)
Σ`έχω πάντα στην καρδιά μου (1967)
Νατάσα  (1970)
Θύμιος... ο δαιμόνιος ντετέκτιβ / Θύμιος εναντίον Τσίτσιου (1971)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)

Δεν υπάρχουν σχόλια: