ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

ΡΟΥΛΑ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

Ρούλα Χρυσοπούλου
Γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1934.
Φιλμογραφία
Η ψεύτρα (1963) 
Ο Θόδωρος και το δίκαννο  (1962) 
Ο Γολγοθάς μιας αθώας (1961)[Κατερίνα]    
Θυσιάστηκα για το παιδί μου (1960)
Η λίμνη των στεναγμών (1959)  
Η μουσίτσα (1959) [Ρέα] 
Ήρωες της γκάφας (1959)    
Ναυάγια της ζωής (1959)    
Ο Θύμιος τά' κανε θάλασσα (1959) [Τζένη Γεράνη] 
Όταν το μίσος κυβερνά (1959) [Χριστίνα] 
Το αγοροκόριτσο (1959)    
Μέλπω (1958)
Μια Ιταλίδα στην Ελλάδα (1958)[Καίτη, μπαργούμαν]
Ο Μιμίκος και η Μαίρη (1958) [Τερέζα] 
Το τρελοκόριτσο (1958)    
Το παιδί του δρόμου (1957) [Βάνα]  
Κυριακάτικοι ήρωες (1956)  
Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο (1955)  
Τα τρία μωρά (1955)

Δεν υπάρχουν σχόλια: