ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τζούλια Αργυροπούλου
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1966. Σύζυγος του Ντίνου Καρύδη και μητέρα της Σμαράγδας Καρύδη.
Φιλμογραφία
Πικρή μου, αγάπη (1964)
Τα δίδυμα (1964)
Βρώμικη πόλις (1965)
Τόσα όνειρα στους δρόμους (1968)
Γιακουμής μια ρωμέικη καρδιά (1970)
Ένα μπουζούκι αλλοιώτικο από τ' άλλα (1970)
Ένας χίππυς με τσαρούχια (1970)
Ο αετός των σκλαβωμένων (1970)
Τα ομορφόπαιδα!.. (1971)
Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη (1971)
Θύμιος εναντίον Τσίτσιου (1971)ΩΣ ΤΖΕΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
Σ`αγαπώ (1971)

Δεν υπάρχουν σχόλια: