ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2011

ΝΤΕΠΗ ΜΑΡΤΙΝΗ

Ντέπη (Ντέπυ) Μαρτίνη
Γεννήθηκε το 1937. Αναδείχθηκε Β΄Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του 1955 (νικήτρια η Σόνια Ζωίδου) και την ίδια χρονιά στην Φινλανδία κατέλαβε την Τρίτη θέση του διαγωνισμού για την ανάδειξη της ‘‘Μις Ευρώπη’’.
Φιλμογραφία
Καλημέρα Αθήνα (1959) [Λόλα]
Ψιτ... κορίτσια! (1959) [Μαρία]
Νύχτες στο Μιραμάρε (1960) [Φουζία / Ιρέν]
Το κορίτσι του δρόμου (1960)
Το ποτάμι (1960)
Εφιάλτης (1961)[Εύη Λινάρδου]
Φαίδρα (1962) [Ελένη]
Οι κολασμένοι (1964) [Άννα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: