ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΟΣ

Κώστας Ναός
Ηθοποιός που ερμήνευσε ποικίλους μικρούς και μεσαίους ρόλους στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Γεννήθηκε το 1929 στη Λάρισα και πέθανε στις 15 Ιουνίου του 1996 μοναχός και ξεχασμένος από καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί και το είχε ρίξει στο αλκόολ. Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο του Ζωγράφου με παρουσία 4 ηθοποιών μόνο.
Φιλμογραφία
Το ευτυχισμένο πρόσωπο της Λεωνόρας (1982)[Ματζαβελάκης]
Ο βάλτος (1973)[Αλέξης]
Πανικός (1969)[αστυνομικός]
Ήρωες (1966)
Γιατί με εγκατέλειψες (1965)
Η χαρτοπαίχτρα (1964)
Το δόλωμα (1964)
Ένας ζόρικος Δεκανέας (1964) [Γιώργος Παυλάρας]

Νόμος 4000 (1962)
Ο Δήμος από τα Τρίκαλα (1962) [Δήμος Πουρνάρας]
Το ταξίδι (1962) [Αργύρης]
Η Λίζα και η άλλη (1961) [Γιάννης]
Κατηγορούμενος... ο έρως (1961)
Κατήφορος (1961)[πολιτική αγωγή]
Ο σκληρός άντρας (1961) [Μπερκέτης]

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: