ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ή ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.retrodb.gr, ΤΟ www.cine.gr, ΤΟ www.sansimera.gr ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Panos t ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΕΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ζέτα Αποστόλου
Αδελφή της ηθοποιού Νατάσας Αποστόλου.
Φιλμογραφία
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα! (1972) [Νάντια]
Καταναλωτική Κοινωνία (1971)
Η βαρώνη και ο Προκόπης (1970)
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)
Τα Παιδιά του Λιμανιού (1969) [Βαγγελίτσα]
Το ΠΡΟ-ΠΟ και τα μπουζούκια (1968) [Λενιώ]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)

Ο μόδιστρος (1967) [Σουζάννα]
Γαβριέλα, η Αμαρτωλή της Αθήνας (1966) [Ινέζ]
Τα Μυστικα της αμαρτωλης Αθηνας (1966)
Πόθοι στον καταραμένο βάλτο (1966)
Το βλακόμουτρο (1965)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Οι Εχθροί (1965)
Το χώμα βάφτηκε κόκκινο (1965)

Το Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965) [Θάλεια]
Οι φτωχοδιάβολοι (1964) [Αγγελική]
Χωρίς ταυτότητα (1963)
Αμόκ (1963)
Φυγή (1963)
Χωρίς Ταυτότητα (1963)
Δέκα μέρες στο Παρίσι (1962)
Αγγελοι του Πεζοδρομιου (1962)
Έξυπνοι και κορόιδα (1962)

Οι Τρεις Σωματοφύλακες (1962)
Ο άντρας της γυναίκας μου (1962)
Οι γαμπροί της Ευτυχίας (1962)
Ποιος θα Κρίνη την Κοινωνία (1961)
Το Παιδί του Μεθύστακα (1961)
Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός (1961)
Θυσιάστηκα για το Παιδί μου (1960)
Σουσουράδα (1960)


Δεν υπάρχουν σχόλια: