ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΕΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ζέτα Αποστόλου
Γεννήθηκε στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας. Είναι αδελφή της ηθοποιού Νατάσας Αποστόλου.
Φιλμογραφία
Θυσιάστηκα για το παιδί μου (1960)
Σουσουράδα (1960)
Ποιος θα κρίνει την κοινωνία (1961)
Το παιδί του μεθύστακα (1961)
Τα τέσσερα αδέλφια (1961)
Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός (1961)
Άγγελοι του πεζοδρομίου (1962)
Οι τρεις σωματοφύλακες (1962)
Οι γαμπροί της ευτυχίας (1962)
Ο άντρας της γυναίκας μου (1962)
Αμαρτωλές (1962)[Λίντα-''κόρη''μαντάμ Ρίτας]
Η Ελληνίδα και ο έρωτας (1962)[στριπτίζ]
Χωρίς ταυτότητα (1962)
Έξυπνοι και κορόιδα (1962)
Δέκα μέρες στο Παρίσι (1962)[στο δοκιμαστήριο]
Αμόκ (1963)[Φαννή]
Ο διαιτητής (1963)
Φυγή (1963)
Η βαλίτσα με το πτώμα (1963)[Μαρία]
ΟΙ φτωχοδιάβολοι (1964)[Αγγελική]
Το βλακόμουτρο (1965)
Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965)[Θάλεια]
Οι εχθροί (1965)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Το χώμα βάφτηκε κόκκινο (1965)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)[Σούζη]
Πόθοι στον καταραμένο βάλτο (1966)[Μαριάννα]
Γαβριέλλα η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)[Ίνες]
Ο μόδιστρος (1967)[Σουζάνα]
Το ΠΡΟ-ΠΟ και τα μπουζούκια (1968)[Λένα]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)[Κική]
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)[Βαγγελίτσα]
Η βαρώνη και ο Προκόπης (1970)
Καταναλωτική κοινωνία (1971)
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[Νάντια]

Δεν υπάρχουν σχόλια: