ΕΝΑ BLOG ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977). ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ http://90lepta.com/, ΤΟ http://retrodb.gr/, ΤΟ http://www.cine.gr/, ΤΟ http://www.sansimera.gr/, ΤΟ http://www.musipedia.gr/ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΙ''
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Panos t, ΠΑΝΟ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟ, Roula Ekonomou ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΕΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ζέτα Αποστόλου
Αδελφή της ηθοποιού Νατάσας Αποστόλου.
Φιλμογραφία
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα! (1972) [Νάντια]
Καταναλωτική Κοινωνία (1971)
Η βαρώνη και ο Προκόπης (1970)
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)
Τα Παιδιά του Λιμανιού (1969) [Βαγγελίτσα]
Το ΠΡΟ-ΠΟ και τα μπουζούκια (1968) [Λενιώ]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)

Ο μόδιστρος (1967) [Σουζάννα]
Γαβριέλα, η Αμαρτωλή της Αθήνας (1966) [Ινέζ]
Τα Μυστικα της αμαρτωλης Αθηνας (1966)
Πόθοι στον καταραμένο βάλτο (1966)
Το βλακόμουτρο (1965)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Οι Εχθροί (1965)
Το χώμα βάφτηκε κόκκινο (1965)

Το Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965) [Θάλεια]
Οι φτωχοδιάβολοι (1964) [Αγγελική]
Χωρίς ταυτότητα (1963)
Αμόκ (1963)
Φυγή (1963)
Χωρίς Ταυτότητα (1963)
Δέκα μέρες στο Παρίσι (1962)
Αγγελοι του Πεζοδρομιου (1962)
Έξυπνοι και κορόιδα (1962)

Οι Τρεις Σωματοφύλακες (1962)
Ο άντρας της γυναίκας μου (1962)
Οι γαμπροί της Ευτυχίας (1962)
Ποιος θα Κρίνη την Κοινωνία (1961)
Το Παιδί του Μεθύστακα (1961)
Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός (1961)
Θυσιάστηκα για το Παιδί μου (1960)
Σουσουράδα (1960)

Βιντεοταινίες που έχει παίξει
Ένας κλέφτης με φιλότιμο 1990
Βασίλισσα της ρέγγας 1987
Εδήλωσα τρελός δεν πάω στο στρατό 1988
Εθνική Ακαδημία Απατεώνων 1989
Θηλυκός Ράμπο 1987
Και πολύ μπήχτης ο δικός σου 1987
Κυρά της φάμπρικας (Η) 1987
Να με λένε δημαρχίνα να ψοφάω από την πείνα 1987
Ο παπαλεβέντης 198?
Ο πειρατής και η Φιλιππινέζα 1990
Οι μυαλοφυγόδικοι 1988
Ρεμούλες στην Κοσκο-Κώσταινα 1989

Σειρές που έχει παίξει 
Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης 1990 ΑΝΤ1
Η καλή πεθερά 1993 ΑΝΤ1
Σύνορα αγάπης 1999 ΑΝΤ1
Τμήμα ηθών 1992 ΑΝΤ1
Το χρώμα του φεγγαριού 1996 ΑΝΤ1
ΑΠΟ ΤΟ 90lepta.com, ΤΟ www.cine.gr ΚΑΙ ΤΟ www.retrodb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: