ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΖΕΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ζέτα Αποστόλου
Γεννήθηκε στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας. Είναι αδελφή της ηθοποιού Νατάσας Αποστόλου. Ίσως η πιο σέξυ ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Με πλατινέ μαλλί, γδυνόταν σχεδόν σε κάθε ταινία που λάμβανε μέρος, υποδυόμενη  τη στριπτιζέζ.
Φιλμογραφία
Θυσιάστηκα για το παιδί μου (1960)
Σουσουράδα (1960)
Ποιος θα κρίνει την κοινωνία (1961)
Το παιδί του μεθύστακα (1961)
Τα τέσσερα αδέλφια (1961)
Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός (1961)
Άγγελοι του πεζοδρομίου (1962)
Οι τρεις σωματοφύλακες (1962)
Οι γαμπροί της ευτυχίας (1962)
Ο άντρας της γυναίκας μου (1962)
Αμαρτωλές (1962)[Λίντα-''κόρη''μαντάμ Ρίτας]
Η Ελληνίδα και ο έρωτας (1962)[στριπτίζ]
Χωρίς ταυτότητα (1962)
Έξυπνοι και κορόιδα (1962)
Δέκα μέρες στο Παρίσι (1962)[στο δοκιμαστήριο]
Αμόκ (1963)[Φαννή]
Ο διαιτητής (1963)
Φυγή (1963)
Η βαλίτσα με το πτώμα (1963)[Μαρία]
Οi φτωχοδιάβολοι (1964)[Αγγελική]
Το βλακόμουτρο (1965)
Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη (1965)[Θάλεια]
Οι εχθροί (1965)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Το χώμα βάφτηκε κόκκινο (1965)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)[Σούζη]
Πόθοι στον καταραμένο βάλτο (1966)[Μαριάννα]
Γαβριέλλα η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)[Ίνες / Γαβριέλλα]
Ο μόδιστρος (1967)[Σουζάνα]
Το ΠΡΟ-ΠΟ και τα μπουζούκια (1968)[Λένα]
Ψυχραιμία Ναπολέων (1968)[Κική]
Τα παιδιά του λιμανιού (1969)[Βαγγελίτσα]
Η βαρώνη και ο Προκόπης (1970)
Καταναλωτική κοινωνία (1971)
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα (1972)[Νάντια]

Δεν υπάρχουν σχόλια: