ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΚΗΣ ΡΕΥΜΑΤΑΣ

Μάκης (Ευθύμιος) Ρευματάς
Γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα και πέθανε στις 17 Νοεμβρίου 2012 από λέμφωμα.  Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1963. Σύζυγός του η ηθοποιός Έλλη (Ελευθερία) Κωνσταντίνου και κόρη του . Κόρη του η επίσης ηθοποιός, Έφη Ρευματά. 
Φιλμογραφία
Μοιραία σχέση (2009) [Σκαρλάτος]
Οι αριθμημένοι (1998) [διευθυντής τράπεζας]
Ο αδέξιος εραστής (1985) [ιδιωτικός ντετέκτιβ]
Τα πρόσωπα του Θεού (1985) [Μηνάς Ξένος]
Οι κομάντος με τα μανούλια (1982)
Κατάσκοπος Νέλλη (1981) [συνταγματάρχης Χάινριχ Ντουφτ]
Αγώνας χωρίς τέλος (1979)
Προσκλητήριο στη μάνα (1979) [Πέτρος]
Η δίκη των δικαστών (1974) [Παναγιώτης Βαλσαμάκης]
Παύλος Μελάς (1974)
Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! (1971) [Νίκος]
Παπαφλέσσας / Η μεγάλη στιγμή του '21 (1971)
Ένας τρελός γλεντζές (1970) [Μάκης]
Η σκλάβα (1970) [Βλάσης]
Η ώρα της αλήθειας (1969)[γιατρός Α΄Βοηθειών] 
Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά (1969)

Αγάπη για πάντα (1969) [Κώστας]
Ο Άγιος Νεκτάριος (1969)
Ο μπλοφατζής (1969)
Όταν η πόλις πεθαίνει (1969)
Η ώρα της οργής (1968) [δασάρχης]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967)
Αυτή η γη είναι δική μας (1967)[αστυνόμος]
Ο πόνος του μπεκρή (1966) [Μανώλης]
Στοργή (1965)
Αμφιβολίες (1964) [βοηθός Μπέκα]
Απαγωγή (1964)
Διωγμός (1964) [Κοτρίδης]
Γαλήνη (1958) [αφηγητής]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=143921902635781&set=a.102595320101773.1073741828.100010539152921&type=3&theater

1 σχόλιο:

Γιασεμί είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.