ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ

Ανδρέας Τσάκωνας
Φιλμογραφία
Η δημοκρατία του νέφους (1983)
Σιδηρά κυρία (1983)
Στα σαγόνια της εφορίας (1983)
Ο Άγιος Πρεβέζης και η παπαδιά (1982)
Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)
Βέγγος ο τρελός καμικάζι (1980)
Ο ποδόγυρος (1980)
Ρένα... να η ευκαιρία (1980)
Γυναίκες στα όπλα (1979) [Σωτήρης]
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
Εξόριστος στην κεντρική λεωφόρο (1979)
Μπουζανικά αλά... ελληνικά! (1975)
Ιωάννης ο βίαιος (1973)
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973)
Απ' τ' αλώνια στα σαλόνια (1972) 

Ερωτική συμφωνία (1972)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)
Η προεδρίνα (1972) [Θάνασης Μπίγκος]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα! (1972) [νεαρός στο λεωφορείο]
Συμμορία εραστών (1972) [Φανούρης Τζούρας]
Ο αντιφασίστας (1972)
Υβ! Υβ! (1972)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Η εφοπλιστίνα (1971)
Ο νάνος και οι Επτά Χιονάτες (1970)
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Βίβα Ρένα (1967) [Μιχάλης]
Ένας απένταρος λεφτάς (1967) [(πωλητής ξηρών καρπών)]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967) [(στρατιώτης πύλης)]
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966) [(εργαζόμενος στο εργοστάσιο)]

Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)
Διπλοπενιές (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)
Ο Θόδωρος και το δίκαννο (1962)

Δεν υπάρχουν σχόλια: