ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ

Ανδρέας Τσάκωνας
Φιλμογραφία
Η δημοκρατία του νέφους (1983)
Σιδηρά κυρία (1983)
Στα σαγόνια της εφορίας (1983)
Ο Άγιος Πρεβέζης και η παπαδιά (1982)
Ο Κώτσος έξω από το ΝΑΤΟ (1981)
Βέγγος ο τρελός καμικάζι (1980)
Ο ποδόγυρος (1980)
Ρένα... να η ευκαιρία (1980)
Γυναίκες στα όπλα (1979) [Σωτήρης]
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
Εξόριστος στην κεντρική λεωφόρο (1979)
Μπουζανικά αλά... ελληνικά! (1975)
Ιωάννης ο βίαιος (1973)
Όργια σε τιμή ευκαιρίας (1973)
Απ' τ' αλώνια στα σαλόνια (1972) 

Ερωτική συμφωνία (1972)
Η Αλίκη δικτάτωρ (1972)
Η προεδρίνα (1972) [Θάνασης Μπίγκος]
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα! (1972) [νεαρός στο λεωφορείο]
Συμμορία εραστών (1972) [Φανούρης Τζούρας]
Ο αντιφασίστας (1972)
Υβ! Υβ! (1972)
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971)
Η εφοπλιστίνα (1971)
Ο νάνος και οι Επτά Χιονάτες (1970)
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Βίβα Ρένα (1967) [Μιχάλης]
Ένας απένταρος λεφτάς (1967) [(πωλητής ξηρών καρπών)]
Κοντσέρτο για πολυβόλα (1967) [(στρατιώτης πύλης)]
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια (1966) [(εργαζόμενος στο εργοστάσιο)]

Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)
Διπλοπενιές (1966)
Οι θαλασσιές οι χάντρες (1966)
Ο Θόδωρος και το δίκαννο (1962)

Δεν υπάρχουν σχόλια: