ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΛΗΣ

Μιχάλης Μπαλής
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1963. Σύζυγος της Κύπριας ηθοποιού Δήμητρας Δημητριάδου.
Φιλμογραφία
Χάπι ντεϊ (1976)
Η αλήθεια είναι πικρή (1974)
Σ΄έχω ανάγκη απόψε πολύ (1973)
Ένα κορίτσι που τα θέλει όλα (1972)
Επικίνδυνοι ερασταί (1972)
Στη Πόλη αγαπηθήκαμε (1972)
Μάρα η τσιγγάνα (1971)
Ο καμαριέρης της μπουζουξούς (1971)
Τα ομορφόπαιδα!.. (1971)
Η θεία μου η χίπισσα (1970)
Αγάπησα μιαν άγνωστη (1970)
Η αριστοκράτισσα κι ο αλήτης (1970)
Η λιτανεία των ηρώων (1970
Νατάσα (1970)
Η θεία μου η χίπισσα (1970) 
Η Μεσόγειος φλέγεται (1970)
ΟΧΙ (1969)
24 ώρες ζωντοχήρα (1969)
Ο Άγιος Νεκτάριος (1969)
Η Σμυρνιά (1969)
Φτωχογειτονιά αγάπη μου (1969)
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
Μεγάλες αγάπες (1968)
Ο παπατρέχας (1966) [Πάρης]
Αμαρτωλοί του πεπρωμένου (1966)
Η λεωφόρος του θανάτου (1966)
Μιράντα αγάπη μου (1966) 
Μιράντα αγάπη μου (1966) [Μάνος Γεωργίου]
Το βλακόμουτρο (1965)
Μια τρελλή τρελλή οικογένεια (1965) 
Δύσκολοι δρόμοι (1965)
Κλαίω και σ΄αναζητώ (1965)
Η φωνή μιας αθώας (1965)
Με πότισες φαρμάκι (1965)
Του χωρισμού ο πόνος (1965)
Το βλακόμουτρο (1965)
Η ζωή μου ανήκει σε σένα (1965)
Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)
Η Αλίκη στο Ναυτικό (1961)

Δεν υπάρχουν σχόλια: