ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

Λευτέρης Γυφτόπουλος
Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 8 Ιουλίου 1934. Πατέρας του ηθοποιού Άγη Γυφτόπουλου.Μένει μόνιμα στην Καλλιθέα.
Φιλμογραφία
Και κλαααμα στα Σχολεία!... (1984)
Φυλακές ανηλίκων Νο 2 (1984) [αρχιφύλακας]
Ο βιασμός μιας μοναχής (1983)
Το ψώνιο (1983) [Πέτρος]
Ο ρεπόρτερ (1982)
Πανικός στα σχολεία (1982) [Φάνης Πολίτης]
Φυλακές ανηλίκων (1982) [αρχιφύλακας]
Πολίτες Β`κατηγορίας (1981)
Τροχονόμος... Βαρβάρα (1981) [Στέφανος Αραλίκης]
Ο Κος ΕΞΟΥΣΙΑΣ (1980)
Ζω για τον έρωτα (1976) [ξένος]
Καυτές διακοπές (1976) [Έντυ]
Βρώμικη παρθένα (1975) [Μάριος]
Παύλος Μελάς (1974)
Κολασμένες ψυχές στα δίχτυα της ηδονής (1973)
Ένα ελεύθερο κορίτσι (1973) [επιθεωρητής]
Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα (1972) [επιθεωρητής]

Αιχμάλωτοι της ηδονής (1972)
Κατηγορώ τη ζωή (1972) [Άλκης Βρανάς]
Κυνηγημένοι εραστές (1972) [Μίλτος]
Το τρίπτυχο της αμαρτίας (1972)
Γράμμος (1971) [Χρήστος]
Ερωτομανείς (1971)
Αδιέξοδο (1970) [Ιγγλέσης]
Η ιδιωτική μου ζωή (1971) [Βασίλης Δέκας]
Υπερήφανοι αετοί (1971)
Η λιτανεία των ηρώων (1970)
ΟΧΙ (1969)
Το φθινόπωρο μιας καρδιάς (1969)
Βασιλιάς της γκάφας (1962)
Η νύφη τό σκασε... (1962)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεννηθηκε στον Πειραια στις 9/7/1934 και ειναι κατοικος Καλλιθεας..