ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΥΛΟΣ ΛΙΑΡΟΣ

Παύλος Λιάρος
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1943 και σπούδασε στη Σχολή Κ. Μιχαηλίδη. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 1963 στην ταινία "Κάθαρμα" του Κ. Ανδρίτσου. Ηθοποιός της σκηνής ανέπτυξε μεγάλη δραστηριότητα στον κινηματογράφο όπου εργαζόταν σαν πρωταγωνιστής αλλά και σεναριογράφος.
Φιλμογραφία
Τζακ ο καβαλλάρης (1979) [Νίκος]
Η μεγάλη απόφαση (1977) [Γιώργος Καίσαρης]
Βρώμικες κυρίες (1975) [Γιώργος]
Άγουρη σάρκα (1974) [Στέφανος]
Στον ίλιγγο της αμαρτίας (1972)
Υπέροχες νύφες, κορόιδα γαμπροί (1972) [Τζώνης]
Η αρχόντισσα του κάμπου (1971)
Μια βοσκοπούλα αγάπησα (1971)
Ζητείται επειγόντως γαμπρός (1971) [Ντίμης Γιαμαλάκης]
Υποβρύχιον: Παπανικολής (1971) [ανθυποπλοίαρχος
Μπότσαρης]
Καλάβρυτα 1821 (1970) [Λάμπρος]
Χριστινιώ:Ο θρύλος μιας αγάπης (1970)
Όμορφες μέρες (1970) [Μάρκος]
Τρελά κορίτσια απίθανα αγόρια (1970) [Αντώνης]
Αγάπησα έναν προδότη (1969) [Βαγγέλης]
Ο τζαναμπέτης (1969) [Νίνος Φωτεινός]
Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι (1967) [Κίμων Πετρόχειλος]
Τα δύο πόδια σ' ένα... παπούτσι! (1967) [Χαρίλαος]
Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω (1967)
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966) [Δήμος]
Κατηγορώ την κοινωνία (1966) [Αλέξης Σιγρίδης]
Ο Ψαρόγιαννος (1966)
Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας (1966)
Λολίτες της Αθήνας (1965)
Κραυγή (1964) [Δημήτρης Νάσκος]
Το κάθαρμα (1963) [Ηλίας]

Δεν υπάρχουν σχόλια: