ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙΤΗ ΙΜΠΡΟΧΩΡΗ

Καίτη Ιμπροχώρη
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1943. Είναι απόφοιτος της Σχολής του Ωδείου Αθηνών. Υπήρξε μαθήτρια του Δημήτρη Ροντήρη και μέλος του Πειραϊκού Θεάτρου. Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους Κ. Μουσούρη, Δ. Παπαγιαννόπουλο, Αλ. Αλεξανδράκη, Αντ. Βαλάκου, Δ. Μυράτ, Γ. Δαλιανίδη, Σμ. Γιούλη, Γ. Σκούρτη, Θ. Βέγγο, Μ. Κακογιάννη, Κ. Μιχαηλίδη, Αλ. Σολωμό, Γ. Κοτανίδη, Β. Τσιβιλίκα, Αιμ. Υψηλάντη, Αντ. Αντωνίου, Δημ. Έξαρχο, Γ. Νταλιάνη, Κ. Φαρμασώνη, Μαρ. Ριάλδη, Σπ. Παπαδόπουλο, Δ. Χρονόπουλο, Δημ. Σειτάνη, Κατ. Βασιλάκου, Ελ. Κούρκουλα, Κ. Σπυρόπουλο, Γ. Λιβανό. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Λαϊκού Θεάτρου Μάνου Κατράκη με το έργο «Η γενηά του Κέννεντυ». Στο θέατρο έχει συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως: «Το απαγορευμένο τετράδιο», «Εσθήρ», «Μήδεια», «Μαριχουάνα Στοπ», «Υπόθεση Διαζυγίου», «Γέρμα», «Περικλής», «Μια Κυριακή στη Νέα Υόρκη», «Λουτρό», «Αντώνιος και Κλεοπάτρα», «Πειρασμός», «Ένα τυχαίο Ατύχημα», «Εκκλησιάζουσες», «'Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Επικίνδυνες Σχέσεις», «Ξύπνα Βασίλη», «Το μπαλκόνι», «Πειρασμός», «Διπλή Απιστία», «Δωδέκατη νύχτα και μισή», «Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός» κ.ά. Στον κινηματογράφο έχει πάρει μέρος σε πολλές ταινίες, όπως: «Είκοσι γυναίκες κι εγώ», «Επαναστάτης Ποπολάρος», «Μέρες του 36», «Θίασος», «Τα χρώματα της Ίριδας», κ.λπ. Στην τηλεόραση την έχουμε δει σε σειρές όπως: «Λούνα Παρκ», «Τα καθημερινά», «Το ρετιρέ», «Το γαλάζιο Διαμάντι», «Τμήμα Ηθών», «Φάρος», «Τρίτο Στεφάνι» κ.ά. Διδάσκει συστηματικά σε δραματικές Σχολές, υπήρξε πρόεδρος του Σ.Ε.Η. και ανήκει στη διοίκηση του Κ.Θ.Β.Ε. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι βασικό στέλεχος των «Θεατρίνων Θεατές». Ήταν εξαδέλφη του σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη.
Φιλμογραφία
Παραλάβατε διορισμόν (1996)
Ύποπτος πολίτης (1994) [Μαρία Αρμενοπούλου]

Μπανάνες (1987) [Καίτη]
Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται (1977) [Λένα Βέργου]
Ένα τανκς στο... κρεββάτι μου (1975) [Καίτη Παπαδήμα]
Ο θίασος (1975)
Οι εραστές του ονείρου (1974) [Ερμίνα]
Τα χρώματα της ίριδος (1974) [υπάλληλος διαφημιστικής]
20 γυναίκες κι εγώ (1973) [Χάρις]
Μέρες του '36 (1972) [(στη δεξίωση)]
Καυτή εκδίκηση (1972)
Ο επαναστάτης ποπολάρος (1971) [Κιάρα]
Ο κατεργάρης (1971) [Λίτσα]
Οι αμαρτωλοί (1971) [Ερμίνα]
Ο μεγάλος ένοχος (1970)[Μαρία Νοταρά]
Μια κυρία στα μπουζούκια (1968) [Πόπη]
Ο ψεύτης (1968) [επιβάτις πλοίου]
Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων (1967)
Γαμπρός απ' το Λονδίνο (1967) [Μπέτυ Δημητρακοπούλου]
Ένοχοι (1966)
Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανόμων (1967)

ΑΠΟ ΤΟ  www.stereoworld.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: