ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΟΥΛΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Βούλα Χαριλάου
(Παρασκευή Τράκα) Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1932 (άλλη πηγή αναφέρει το 1937) και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη για ένα χρόνο, πιάνο στο Ωδείο Αθηνών, τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο. Απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.. Έπαιξε κυρίως σε δραματικές ταινίες, όπως στο ψυχολογικό δράμα "Ο Εφιάλτης", το 1961. Είναι παντρεμένη κι έχει δυο παιδιά.  
Φιλμογραφία
Αδίστακτοι (1965) [Βάνα]
Μάνα κάνε κουράγιο (1962)[Έλσα Θεμελή-Δέλιου]
Ήρθες αργά (1961)
Χωρίς μητέρα (1961)
Εφιάλτης (1961)
Άντρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω (1960)[Νινέττα /Ντίνος Μαράς]
Κρουαζιέρα στη Ρόδο (1960) [Νίνα]
Ο Θύμιος τάκανε θάλασσα (1959) [Λίζα Μωράλη]
Φτώχεια και αριστοκρατία / Στουρνάρα 288 (1959) [Χαρούλα]
4 νύφες 1 γαμπρός (1958) [Λόλα Προκόπη]
Η δούκισσα της Πλακεντίας (1956)

Χωρίς μητέρα (1961)

2 σχόλια:

trkclaire είπε...

Το μόνο ανακριβές είναι ότι παντρεύτηκε και έκανε παιδιά και μάλιστα δύο!
Είναι ξαδέλφη του πατέρα μου και την γνωρίζω προσωπικά.

Αν θέλετε το διορθώνετε στην ανάρτηση.

*Μου έκανε εντύπωση όμως το σωστό πραγματικό ονοματεπώνυμο!

Ευχαριστώ,
Κλαίρη Τράκα

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη δεν παντρευτηκε ποτε και δεν εχει καθολου παιδια? Τοτε γιατι εγκατελειψε τοσο νωρις τα καλλιτεχνικα? Γιατι αποσυρθηκε τοσο νωρις?