ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΩΣΤΑΣ ΦΑΤΟΥΡΟΣ

Κώστας Φατούρος 
Ξεκίνησε ως χορευτής.
Φιλμογραφία
Ακαταμάχητος πιλότος (1988)
Ο αυτάκιας (1988)
Ντετέκτιβ για κλάματα (ποντικοκυνηγός) (1988)
Ο Ταμτάκος στο Ναυτικό (1988)
Παπασούζας φαντομάς (1983)
Πέστα χρυσόστομε (1983)
Στα σαγόνια της εφορίας (1983)
Ο αυτάκιας (1982)
Αλλαγή... και το λουρί της μάνας (1982)
Το μεγάλο ρουθούνι (1981)
Βέγγος ο τρελός καμικάζι (1980)
Γεύση από Ελλάδα (1980)
Και ξανά προς τη δόξα τραβά (1980)
Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι (1980)
Καθένας με την τρέλλα του... (1980)
Ο ποδόγυρος (1980)
Ο παλαβός κόσμος του Θανάση (1979)[μάγειρας στη διαφήμιση για μακαρόνια]
Ο φαλακρός μαθητής (1979)
Τα παιδιά της πιάτσας (1979)
Από που πάνε για τη χαβούζα (1978) [Αργύρης]
Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας (1976)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973) 
Θανάσης ο πιο γρήγορος τρελός / Δικτάτωρ καλεί Θανάση (1973)
Ο τσαρλατάνος (1973)[δουλεύει για τον Παπαγιαννόπουλο]
Η προεδρίνα (1972) [παρέα Τσάκωνα]
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)[Στελάκης] 
Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα! (1972)
Δυο μοντέρνοι γλεντζέδες (1971)[γκαρσόνι]
Αγάπησα μια... πολυθρόνα (1971)[αστυνομικός]
Ένας Βέγγος για όλες τις δουλειές (1970)[στο εστιατόριο]
Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά (1970)[εργαζόμενος Παπαγιαννόπουλου]
Η βαρώνη κι ο Προκόπης (1970)
Η αριστοκράτισσα κι ο αλήτης (1970)[χορευτής]
Η Σμυρνιά (1969)
Ο άνθρωπος της καρπαζιάς (1969)[χορευτής]
Η ζηλιάρα (1968)[χορευτής]
Ο πεθερόπληκτος (1968)[χορευτής]
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)[καλεσμένος και πελάτης κέντρου διασκέδασης]
Οι μνηστήρες της Πηνελόπης (1968)[χορευτής]
Η θυρωρίνα (1968)[χορευτής]
Το κορίτσι του λούνα παρκ (1968)[χορευτής]
Το πιο λαμπρό αστέρι (1967)[χορευτής]
Δημήτρη μου, Δημήτρη μου (1967)[χορευτής]
Πάρε κόσμε (1967)[χορευτής]
Πειραιάς ώρα 7.30 (1967)[χορευτής]
Η χαρτορίχτρα (1967)[χορευτής]
Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι (1966)[ναύτης/χορευτής]
Υπάρχει και φιλότιμο (1965)[χορεύει στη πισίνα και στο σπίτι του Κωνσταντάρα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: