ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΟΡΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ

Ντόρα (Θεοδώρα) Κωστίδου
Γεννήθηκε 1937 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη. Κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς το 1957 και εργάστηκε ως μοντέλο στην Ιταλία για ένα χρόνο.
Φιλμογραφία
Υβ! Υβ! (1972)
Μια μέρα ο πατέρας μου (1968)
Οι αντίζηλοι (1968) [φίλη]
Νυμφίος ανύμφευτος (1967) [Μπέτυ]
Δεν είμαι ατιμασμένη (1966)
Παράνομοι πόθοι (1966) [Νανά]
Υιέ μου... υιέ μου... (1965)
Ζητιάνος μιας αγάπης (1964) [Νταίζη]
Έτσι ήταν η ζωή μου (1963) [Σοφία]
Μάνα γιατί με γέννησες (1963)
Μικροί και μεγάλοι εν δράσει... (1963)
Ο Καζανόβας (1963) [Λόλα]
Ο μπαμπάς μου κι εγώ (1963)
Ο ταξιτζής (1962) [Λέλα]
Αγνή κι ατιμασμένη (1962)
Τα κοθώνια του θρανίου (1962)

Κρουαζιέρα στη Ρόδο (1960) [Νίνα]
Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός (1959)[Μαίρη (Μπούλη) Πετρίδου]

Ο άνθρωπος του τραίνου (1958)
Κυνηγώντας τον έρωτα (1956)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ 
https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: