ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1977).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΕΦΙΛ .

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΤΩΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ https://www.facebook.com/profile.php?id=100010539152921&fref=ts

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΑΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ

Θάνος Κανέλλης
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1931 και σπούδασε στο Ωδείο Θεσσαλονίκης και στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το 1958. Πριν ασχοληθεί με το θέατρο υπήρξε εκφωνητής στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Ενόπλων Δυνάμεων Θεσσαλονίκης. Σκηνοθέτησε παραστάσεις στην αρχή της σταδιοδρομίας ου. Την περίοδο της Δικτατορίας ανέπτυξε πολιτική δραστηριότητα κατά του τότε καθεστώτος. Ως μέλος του Σ.Ε.Η. ασχολήθηκε με τα συνδικαλιστικά προβλήματα του κλάδου του και υπήρξε για τέσσερα χρόνια μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σ.Ε.Η. Πέθανε στις 13 Οκτωβρίου 2017.
Φιλμογραφία
Ο αήττητος (1971)
Για την τιμή και για τον έρωτα (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό... (1969)
Φτωχογειτονιά αγάπη μου (1969)
Ξεριζωμένη γενιά (1968) [Παναγιώτης Κουντουριώτης] 

Τα ψίχουλα του κόσμου (1968) [ναυτικός]
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968) [Πέτρος]
Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί (1967) [Θάνος]
Δακρυσμένα μάτια (1967)
Άδικη κατάρα (1967)
Η 7η ημέρα της δημιουργίας (1966)

Ο άνθρωπος που γύρισε από τον πόνο (1966) [Λευτέρης]
Εμείς οι αμαρτωλοί (1966) [Λευτέρης]
Ο κατατρεγμένος (1966)
Καταιγίδα (1966) [Αργύρης]
Πολιορκία (1962) [Κώστας]
Για σένα την αγάπη μου (1961)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεννηθηκε το 1931.

Vouts είπε...

Ωραια φωνη ειχε

Ανώνυμος είπε...

Έφυγε στις 14/10/2017

Ανώνυμος είπε...

Διόρθωση. 13/10/2017 έφυγε.