ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΟΛΟ), ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ (ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 1975).
ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΤΙΜΟΘΕΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Σινεφίλ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ''

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΣΜΗΝΗ ΚΑΛΕΣΗ

Ισμήνη Καλέση
Πραγματικό Όνομα:Ισμήνη Καλεσοπούλου.
Τόπος Γέννησης: Αθήνα το 1957.

Ύψος: 170 cm.
Σπουδές-Σεμινάρια
Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη Νομική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών Τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών (ΠΟΕ) Πρότυπο Γυμνάσιο Πλάκας Αριστούχος Γλώσσες Γαλλικά Special - Sorbonne II πολύ καλά Αγγλικά καλά Ελληνικά μητρική Μουσική Τραγούδι με την Κική Μορφονιού Σολφέζ Πιάνο Εθνικό Ωδείο Αθηνών 8 χρόνια Χορός Jazz - Stage - Κλακέτες Σχολή Σκηνής και Χορού Καίη Χόλντεν
Θέατρο
Επιλογή 2008 . .. Διπλή Απιστία Μαριβώ σκην. Λιβανός Γ. Atelier Πάρνηθος 29 2005 07 Annie χορογρ. Walker Ch. σκην. Τόλη Μ. Λίλλη Θέατρο Μπροντγουαίη (2 σαιζόν) 2002 . .. Ούνα Φάτσα Ούνα Ράτσα Φο Ντ. σκην. Εσκενάζυ Α. Βεάκειο 2001 . .. Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων Γκολντόνι Κ. σκην. Δημητρακοπούλου Λ. Θέατρο Καρέζη 1999 . .. Οι Δίδυμοι της Βενετίας Γκολντόνι Κ. σκην. Μόρτζος Γ. Θέατρο Γκλόρια 1996 . .. Τα Καινούργια Ρούχα του Αυτοκράτορα Άντερσεν Χ. Κ. σκην. Φραντζεσκάκης Γ. Θέατρο Μπρόντγουαιη 1994 . .. Το Αυγό της Κότας Ιωάννου Γ. σκην. Μεσσάλας Γ. Θέατρο Αλκυονίς 1992 . .. Το Παιχνίδι της Τρέλας και της Φρονιμάδας Θεοτοκάς Γ. σκην. Μεσσάλας Γ. Θέατρο Λυκαβηττού 1991 . .. Ο Αρχοντοχωριάτης Μολιέρος σκην. Μεσσάλας Γ. Θέατρο Ριάλτο 1988 . .. Η Φωλιά του Κούκου σκην. Rubin L. Θέατρο Κάππα 1984 . .. Επιχείρηση Διαζυγίου Βερνέιγ Λ. σκην. Παπανικολάου Μ. Θέατρο Ακάδημος 1983 . .. Αχ Αυτή η Γυναίκα μου Τσιφόρος Ν. σκην. Παγουλάτος Β. Θέατρο Ακάδημος 1982 . .. Θα σε Κάνω Βουλευτή Μουσατέσκου Τ. σκην. Γαρυφάλλου Ν. Θέατρο Ν. Σμύρνης Πολιτική Σάτυρα
Φιλμογραφία
Οι Αθηναίοι (1990)
Ο Τσιτσιολίνος (1987) [Ανδρούλα Σπανομαρία]
Ρόδα τσάντα & κοπάνα νο2 (1983) [Ανίτα]
Σερίφης ο 'μηχανοφάγος' (1983)
Άρπα-Colla (1982)
Γκαρσονιέρα για δέκα (1981) [Άντζελα Τσιμπλίδου]
Οι φανταρίνες (1979) [Μαργαρίτα]
Τζακ ο καβαλλάρης (1979)
Με ιδρώτα και δάκρυα (1965) [μικρή]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ https://www.facebook.com/mousikotheatroepitheorisi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: